Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2011 17:37 - Украса
Автор: ukrasa Категория: Хоби   
Прочетен: 6889 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.08.2011 18:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Здравейте,

Искам да Ви споделя малко информация за Украсата, какви видове има и как се използва.

Искам да започнем с това, че има много видове украса, някои от тях са : сватбена украса, украса за сватба, украса с балони, украса за великден, украса от балони, коледна украса, празнична украса, украса за коледа, великденска украса, новогодишна украса, украса за кръщене, koledna ukrasa, украса за парти, украса за маса, украса за торти, украса за елха, новогодишна украса, светлинна украса, външна коледна украса, украса за торта, градинска украса и още много други видове украса.

Искам да Ви споделя, че украсата е Вашата ВИЗИЯ ! 
Тя  е нещото което се забелязва на Вашите поводи, от Ваши приятели, колеги, роднини и познати. Препоръчвам Ви винаги да имате украса, когато имате повод ! А дори и без повод.Тя никога няма да се приеми с лошо. Украсата показва, едно по високо ниво.

Какво трябва да направите ако искате да украсите даден Ваш повод примерно Сватба.

Ще Ви дам два варианта :

Вариант номер 1 ( едно ) е следния : Търсите професионална помощ, с две думи - рекламна агенция. Този вариант Ви спестява време, но струва повече - но тяхното мнение и опит са значителна преднина и в почето случеи по добра Визия. Те просто ще Ви покажат какво са правили, кое от къде е, какво може да се направи и така, Вие ще кажете с колко пари разполагате, те ще измислят другите неща. Чиста работа.
Препорачително е да се работи с някои фирма с по богато портфолио, но там цените понякога са по високи.

Вариант номер 2  ( две ) е следния : Вие сами си правите своята украс, на кратко почвате да търсите от къде можете да вземите цветя, панделки, балони, и какви ли още не неща които смятате, че искате да присъстват в Вашата украса. Лично това би отнело доста време, както и ще бъдете несугорен/ на да ли дадената цена като оферта е добра или не е , просто ще трябва вътрешно да преценявате или да си загубите МНОГО време в търсене на различни варианти и най добрата цена + най доброто качество.

Много полезно ще е да ровите в интернет и да видите някой онлайн магазин или нещо подобно и да се обадите или просто да разгледате как вървят цените и прочие.
Така ще спестите много време, нерви, път, и главоболие.

Качествен онлайн магазин за панделки е : www.uau.bg
Вътре можете да намерите, кутии, панделки, торбички, деко материали, ръчно изработени картички и много други. Стоките им са от америка и германия главно което гарантира едно качество и много лесна работа също. Както с стоката, така и с магазина.

Ако желаете още подобни статии, просто трябва да ми пишете.
Желая Ви успех с Вашета уникална УКРАСА ! 




Гласувай:
2


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ukrasa
Категория: Хоби
Прочетен: 16186
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930